De IPhone krijgt naar verluidt 5G in 2020

De eerste 5G-telefoons zullen volgend jaar arriveren. Motorola is van plan next-gen connectiviteit te brengen via een Mod voor de Z3 en bedrijven zoals LG en OnePlus hebben beloofd om de technologie op een gegeven moment in handen te geven in 2019. iPhone-gebruikers zullen misschien een beetje langer moeten wachten.

Plannen van Apple

De technologie is natuurlijk een onvermijdelijkheid voor Apple (samen met alle anderen), dus het is gewoon een kwestie van wanneer. Een nieuw rapport van Fast Company legt de timing ongeveer anderhalf jaar uit.

De ‘bron met kennis van de plannen van Apple’ plaatste de komst van de 5G-iPhone ergens in 2020, met Intel die deze technologie levert. Blijkbaar ondergaan Apple en Intel een beetje een laat stadium, met dank aan hitte- / batterij problemen met de 8060 5G-modem. Natuurlijk zijn zaken niet zwaar genoeg voor het bedrijf om Qualcomm opnieuw in te schakelen.

Gezien de aan de gang zijnde slag tussen de twee bedrijven, is dat waarschijnlijk een brug te ver. In plaats daarvan houdt Apple vast aan Intel’s 8161-chip. 5G biedt Intel een solide kans om een ​​deel van het substantiële terrein te herwinnen dat het de laatste keer aan Qualcomm op de mobiele markt heeft afgestaan.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.