Detechblog

Eindelijk de Airpod variant van Microsoft!

Het is zo ver

2 jaar nadat Apple begon met de verkoop van haar draadloze oortjes, heeft Microsoft eindelijk haar variant aangekondigt. De Surface Earbuds met Office 365 integratie. De integratie van Office zorgt ervoor dat je in powerpoint met een veeg over de touchpad naar de volgende slide kan gaan. Daarnaast is het mogelijk om gesproken zinnen om te zetten in tekst en ook te vertalen. 

 

Concurrentie

Microsoft heeft veel concurrentie op de markt van de draadloze oortjes. Echter denkt zij een gat in de markt te hebben geslagen met de vele nieuwe functionaliteiten van de oortjes. De oortjes kunnen ook mails versturen en spotify opstarten door middel van 3x te tikken. Of dit Apple weggeconcurreerd met de integratie van Siri in haar oortjes is nog de vraag. Dit is voor Microsoft immers de eerste stap in het fabriceren van draadloze oortjes. 

Naar verwachting zullen de oortjes deze kerst in de verkoop gaan. Ook vraagt Microsoft $250,- voor de oordoppen. Dit is een stuk hoger dan de prijs van Apple. Wanneer ze in Nederland beschikbaar zijn is nog niet bekend.

Is dit het perfecte kerstcadeau? Laat het weten in de reacties.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *