Nokia 7 Plus is de Smartphone van het jaar

MD Global, het huis van Nokia-telefoons, viert momenteel een enorme overwinning. De champagne stroomt ongetwijfeld als de Nokia 7 Plus is geselecteerd als de consumenten Smartphone van het jaar!

De juryleden van de Expert Imaging and Sound Association (EISA) hebben de Nokia 7 Plus uitgekozen voor deze speciale prijs. Ze prezen de smartphone voor zijn opvallende ontwerp, krachtige prestaties en indrukwekkende beeldverwerkingsmogelijkheden.

Wat is er zo speciaal aan? Ten eerste beschikt de telefoon over innovatieve optische hardware en imaging-algoritmen. Bovendien combineren de dubbele sensoren aan de achterzijde met ZEISS-optica een ultragevoelige 12 MP groothoek-primaire camera en een 13 MP secundaire snapper. Met de 12MP-eenheid krijgt u indrukwekkende prestaties bij zowel weinig licht als extra heldere omstandigheden. De secundaire sensor levert 2x optische zoom voor de momenten waarop u wenst dat u dichterbij was. Daarnaast is er de Pro-cameramodus waarmee u eenvoudig handmatige instellingen kunt regelen, zoals witbalans, focus, ISO, sluitertijd en belichting.

De 16 MP camera aan de voorzijde heeft ook een optische ZEISS-optiek. Hier zorgen automatische aanpassingen van de lichtgevoeligheid voor perfecte selfies, zelfs bij weinig licht. Verbeterde Dual-Sight maakt gelijktijdig gebruik van de voor- en achtercamera’s om de ultieme video vast te leggen.

Drie microfoons leggen meeslepende 360 ​​° -ruimtelijke audio van Nokia vast om te passen bij je 4K-video, zodat je content kunt maken die het grote scherm waard is. Ten slotte is het de moeite waard om ook de uithoudingsperiode van de batterij van de 7 Plus van 2 dagen te noemen.

Dat alles is verpakt in een hoes met zacht gebogen rug en slanke randen. Vooraan, op de eerste plaats, is het 6-inch 18: 9 Full HD + scherm om dingen af ​​te ronden.

Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global, zei:

De Nokia 7 plus is ontworpen om alles waar we voor staan ​​te leveren als een bedrijf, dus we zijn enorm verheugd om te zien dat het resoneert met experts uit de industrie. We streven ernaar om smartphones te maken met de perfecte combinatie van kracht, fotografische functies en stijlvol design voor alle prijscategorieën. De Nokia 7 plus is de belichaming van onze missie om apparaten te leveren die zo mooi zijn als ze krachtig zijn, en dat alles voor een buitengewoon prijspunt. Met de Nokia 7 plus nu erkend door een gerenommeerde organisatie als EISA bewijzen we dat het mogelijk is om stijl en inhoud van wereldklasse in één krachtig apparaat te leveren. ”

De Nokia 7 Plus zal zijn prijs worden uitgereikt op IFA, ‘s werelds grootste beurs voor consumentenelektronica. IFA werd gehouden in Berlijn en het evenement liep van 31 augustus tot 5 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *